Specjały Szefa Kuchni

  • Ręcznie siekany tatar z sarny
    Ręcznie siekany tatar z sarny69 PLN

     podawany z musem grzybowym, piklami i jajkiem przepiórczym

  • Stek z jesiotra
    Stek z jesiotra 69 PLN

    zapiekany pod pigwowym zabajone podawany na szpinaku z jajkiem w koszulce oraz szpinakowymi kopytkami

  • Stek z sarny ze smażonymi kurkami
    Stek z sarny ze smażonymi kurkami95

    podawany na blanszowanym szpinaku z bukietem sezonowych warzyw i młodymi ziemniakami

  • Gicz jagnięca
    Gicz jagnięca85 PLN

     w rozmarynowej marynacie z dodatkiem jałowca, podawana z domowymi kopytkami na kapuście zasmażanej

© 2017 Restauracja Dawne Smaki. All rights reserved. Budowa strony www: L77.pl

Newsletter

Zapisz
Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole formularza powyżej i kliknij tutaj